chocolade moelleux

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eieren met de dooiers en de suiker tot wit schuim(ong 10 min).
  • 2 Laat de boter en de choc. smelten au bain- marie, roer de helft ervan door het eimengsel, en dan de rest. Spatel er de gezeefde bloem door.
  • 3 Verdeel het mengsel over de ingevette ovenschaaltjes en zet ze een nacht in de koelkast.
  • 4 Zet de moelleux 10 min op 180gr in een voorverwarmde oven. Binnenin moet het nog vloeibaar zijn. Serveer warm met de frambozen en een bolletje ijs.

chocolade moelleux is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nage van kreeft met mosselen en saffraan
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Vierkante moelleux met clementines en chocoladestukjes
Snack
Bekijk recept
Moelleux van zalm, sint-jakobsplakjes met limoenolie, auberginecaviaar, geconcentreerd zeewiersap
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept