Zoek
Kriekentaart
10
50 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 pak bladerdeeg
1 bokaal ontpitte noordkrieken
2 1/2dl room
125 gr suiker
2x 25 gr vanillebloem
3 eieren
Bereiding
1
Bekleed een taartvorm van 30 cm doorsnede met bladerdeeg
2
Verdeel er de uitgelekte krieken over, maar het sap moet je houden
3
Breng de room, de suiker, de eieren en de helft van de vanillebloem in een beker
4
En mix tot een mooi homogeenmengsel
5
Giet dit over de krieken
6
In de voorverwarmde oven van 180°C en 35 minuten bakken
7
Ontvorm en laat afkoelen
8
Kook 3/4 van het kriekensap samen met 3 klontjes suiker
9
Opbinden met 25 gr vanillebloem 1
0
Giet dit sausje over de taart en laat het geheel afkoelen
Kriekentaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Nostalgische kriekentaart
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kriekentaart
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Nostalgische kriekentaart
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kriekentaart
15 min
Nagerecht
Bekijk recept