Kriekentaart

10
50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bekleed een taartvorm van 30 cm doorsnede met bladerdeeg
  • 2 Verdeel er de uitgelekte krieken over, maar het sap moet je houden
  • 3 Breng de room, de suiker, de eieren en de helft van de vanillebloem in een beker
  • 4 En mix tot een mooi homogeenmengsel
  • 5 Giet dit over de krieken
  • 6 In de voorverwarmde oven van 180°C en 35 minuten bakken
  • 7 Ontvorm en laat afkoelen
  • 8 Kook 3/4 van het kriekensap samen met 3 klontjes suiker
  • 9 Opbinden met 25 gr vanillebloem 1
  • 0 Giet dit sausje over de taart en laat het geheel afkoelen

Kriekentaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nostalgische kriekentaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Kriekentaart
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Nostalgische kriekentaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Kriekentaart
15 min Nagerecht
Bekijk recept