Sneeuwballetjes

10
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verkruimel de lange vingers zo fijn mogelijk.
  • 2 Smelt de boter au-bain-marie en voeg de in stukjes gebroken chocolade toe. Blijf roeren tot de chocolade volledig gesmolten is. Haal de pot met de gesmolten cohocolade uit het water. Meng het eigeel met de rum en voeg dit toe aan het chocolademengsel. Voeg de poedersuiker toe en meng goed onder het chocolademengsel. Voeg de verkruimelde lange vingers toe en meng eveneens goed onder het chocolademengsel. Laat nu een 30-tal minuten rusten.
  • 3 Maak kleine balletjes van het licht opgesteven chocolademengsel en laat deze opnieuw een 5-tal minuutjes rusten.
  • 4 Rol de balletjes door de geraspte kokos.

Sneeuwballetjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Sneeuwballetjes
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
sneeuwballetjes
20 min
Bekijk recept

Sneeuwballetjes
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
sneeuwballetjes
20 min
Bekijk recept