Zoek
chocolade moelleux
12
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
360 gr pure chocolade
330 gr solo
180 gr suiker
8 stuks eieren
8 stuks eidooier
5 eetlepels bloem
Bereiding
1
-smelt de chocolade en de boter au bain marie
2
-klop de eieren,eidooiers en de suiker tot een witte gebonden massa (ruban)
3
-voeg het chocolade/botermengsel al roerend bij het eiermengesel
4
-goed mengen en daarna met een spatel stuk voor stuk de eetlepes bloem toevoegen.
5
-verdeel het beslag in ovenschaaltjes of hittebestendige potjes,liefst hoge potjes,geen platte!
6
-afbakken in een voorverwarmde oven van 170°c ongeveer 6 minuten.
7
-serveer evt met een bolletje banaanijs en speculaascrumble
chocolade moelleux is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Nage van kreeft met mosselen en saffraan
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Vierkante moelleux met clementines en chocoladestukjes
Snack
Bekijk recept
Moelleux van zalm, sint-jakobsplakjes met limoenolie, auberginecaviaar, geconcentreerd zeewiersap
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept