chocolade moelleux

12
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 -smelt de chocolade en de boter au bain marie
  • 2 -klop de eieren,eidooiers en de suiker tot een witte gebonden massa (ruban)
  • 3 -voeg het chocolade/botermengsel al roerend bij het eiermengesel
  • 4 -goed mengen en daarna met een spatel stuk voor stuk de eetlepes bloem toevoegen.
  • 5 -verdeel het beslag in ovenschaaltjes of hittebestendige potjes,liefst hoge potjes,geen platte!
  • 6 -afbakken in een voorverwarmde oven van 170°c ongeveer 6 minuten.
  • 7 -serveer evt met een bolletje banaanijs en speculaascrumble

chocolade moelleux is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nage van kreeft met mosselen en saffraan
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Vierkante moelleux met clementines en chocoladestukjes
Snack
Bekijk recept
Moelleux van zalm, sint-jakobsplakjes met limoenolie, auberginecaviaar, geconcentreerd zeewiersap
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept