Verrine met vanillecrème, framboos

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De slagroom kloppen en 200 gr koude banketbakkersroom toevoegen.
  • 2 De vanilleroom in een glas dresseren en er een laag frambozen opleggen. Bij het opdienen afwerken met de cholademousse met behulp van een sifon en gascapsules.

Verrine met vanillecrème, framboos is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Frambozensgroppino
5 min
Bekijk recept
Fruitmousse en flinterdunne honingkoek
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Soestaartjes met framboos
15 min-
Bekijk recept

Verrine van haringeitjes met bloemkoolcrème
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groenteverrine op Marokkaanse wijze
35 min Snack
Bekijk recept
Verrine van kreeft met clementines en witlof
20 min Snack
Bekijk recept
Verrine van gerookte zalm en groene appel
20 min Snack
Bekijk recept