Chocolade panna cotta

4
0 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de gelatine weken in koud water.
  • 2 Verwarm de room en de melk in een steelpannetje. Los er de suiker in op en roer 5 minuten. Voeg de chocolade toe en blijf roeren tot alles mooi opgelost is en het kookpunt bijna bereikt is. Neem van het vuur.
  • 3 Knijp de gelatine uit en laat al roerend oplossen in het chocolademengsel.
  • 4 Vul 4 glaasjes voor drie vierde met de panna cotta, dek elk glaasje af met plastiekfolie en laat 3 uur opstijven in de koelkast.
  • 5 Klop de slagroom voor de afwerking half stijf met 1 eetlepel poedersuiker. Lepel de slagroom over de glaasjes. Lepel de zaadjes uit de passievruchten en verdeel ze over de slagroom. Serveer meteen.

Chocolade panna cotta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt panna cotta met fruit
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt-vanille panna cotta met rabarber-framboossaus
200 min- Nagerecht
Bekijk recept
Panna cotta met chocolade en halfgare rode vruchten
35 min Nagerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept