2 Verwarm de oven voor op 210 ºC. Breng in een pan water, melk, boter en zout aan de kook. Roer de bloem erdoor en gaar de bloem circa 5 minuten. Haal de pan van het vuur en roer er een voor een de eieren door. Schep het beslag in een spuitzak met glad spuitmondje. Spuit op een met bakpapier beklede bakplaat grote doppen en bak de soezen in de oven in circa 25 minuten goudbruin en gaar. Klop de slagroom met suiker stijf en schep de slagroom in een spuitzak met glad spuitmondje. Maak een gaatje aan de onderkant van de soezen en spuit de slagroom erin. Doop de soezen in het glazuur en laat ze uitharden op een koele plek
3 Glazuur
4 Breng in een pan water en suiker aan de kook en voeg de chocolade toe. Kook het glazuur tot 110 °C en zeef de glazuur. Schenk een derde van het glazuur op het aanrecht en wrijf met een paletmes voorzichtig uit tot het glazuur dikker en lichter van kleur wordt. Meng het getableerde glazuur met het glazuur in de pan, roer goed door en herhaal het tableren nog een keer.