Lopende chocoladetaartjes

2
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Peer in rode wijn :
  • 2 Doe alle ingrediënten in een steelpan en laat voor de helft indikken.
  • 3 Schil de peer en snij
  • 4 hem in 6 stukken in de lengte. Laat de peren 10 minuten koken in de rode wijnsaus.
  • 5 Chocoladetaart :
  • 6 Klop het ei en de suiker met een mixer.
  • 7 Smelt de chocolade samen met de melk, de koffienen de boter au bain marie.
  • 8 Voeg het geheel toe aan het opgeklopte ei en doe de gezeefde bloem erbij.
  • 9 Vet 2 muffinvormen in en bestrooi ze met bloem. Giet het mengsel erin en zet 6 minuten in een voorverwarmde oven op 180° C. 1
  • 0 Haal de taartjes met een mes uit1
  • 1 de vorm en leg ze op een bord.1
  • 2 AFWERKING1
  • 3 Ontvorm de lopende chocoladetaartjes op een bord. Leg de peren in rode wijn erbij en1
  • 4 serveer met vanille-ijs van Delhaize.

Lopende chocoladetaartjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
Lopende chocoladetaartjes peer in rode wijn en vanille-ijs van Delhaize
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Sandra’s chocoladetaartjes met pecannoten en rozemarijn
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladetaartjes met karamel en zeezout
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Lopende chocoladetaartjes peer in rode wijn en vanille-ijs van Delhaize
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Avocado gevuld met zeevruchten
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Warm Taartje Met Lopende Chocolade
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsniertjes met graantjesmosterd
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept