1 Eerst een biscuit bakken, voor een bakvorm van 23 op 9 cm
2 de eieren samen met de suiker ongeveer een tien minuten opkloppen me mixer, dan de gezeefde bloem eronder spatelen,
3 Een rechthoekige bakvorm inboteren en bebloemen, het deeg id vorm gieten en afbakken ie oven van 180 graden gedurende 35/40 minuten, Intussen de slagroom md bloemsuiker opkloppen, De rode gemengde rode vruchten (aardbeien, frambozen, braambessen, bosbessen)samen met 4 lepels water, 2 klontjes suiker en 1 eetlepel likeur gedurende 10 minuten zachtjes laten koken en afkoelen zodat je een vruchtensiroop bekomt met stukjes vruchten erin, Beetje siroop onder de slagroom mengen zodat je een licht rode slagroom bekomt.
4 De biscuit uit de vorm halen en laten rusten op een rooster tot voldoende is afgekoeld. Dan de biscuit in 4 gelijke delen snijden, (is voor 4 taartjes) erna in de helft midden door snijden, de helft bedekken met een beetje vruchtensiroop en beide helften terug op elkaar leggen, Rondom bestrijken met een laagje gekleurde slagroom en de zijkanten deppen in chocoladekrullen.
5 Bovenop afgarneren met de vruchtensiroop, slagroom en afwerken met bosbessen