Chocolade moelleux met passievrucht

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
  • 1Smelt de chocolade met boter en de suiker.
  • 2
  • 2Neem de pot van het vuur en voeg de eieren toe. Meng goed onder elkaar.
  • 3
  • 3Voeg een lepel water toe, roer goed onder elkaar en giet in vormpjes (bekleed met bakpapier).
  • 4
  • 4Stop 8 minuutjes in een voorverwarmde oven op 195 graden.
  • 5
  • 5Snij het fruit en decoreer het bord.
  • 6
  • 6Wanneer je een korstje aan de zijkant ziet en het midden van de moelleux nog zacht is, is de moelleux goed. Haal uit de oven en serveer.

Chocolade moelleux met passievrucht is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Passievrucht-mascarponegebak
55 min Nagerecht
Bekijk recept

Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept