Zoek
Chocolade moelleux met passievrucht
4
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
125 Gr boter
125 gr rietsuiker
125 gr donkere chocolade
175 gr eieren
6 passievruchten
300 gr lychee
Bereiding
1
1
Smelt de chocolade met boter en de suiker.
2
2
Neem de pot van het vuur en voeg de eieren toe. Meng goed onder elkaar.
3
3
Voeg een lepel water toe, roer goed onder elkaar en giet in vormpjes (bekleed met bakpapier).
4
4
Stop 8 minuutjes in een voorverwarmde oven op 195 graden.
5
5
Snij het fruit en decoreer het bord.
6
6
Wanneer je een korstje aan de zijkant ziet en het midden van de moelleux nog zacht is, is de moelleux goed. Haal uit de oven en serveer.
Chocolade moelleux met passievrucht is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Nigiri sticky rice sushi
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée met passievrucht
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Passievrucht-mascarponegebak
55 min
Nagerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept