Banaan-chocolade verrassing

2
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 graden
  • 2 Laat de diepvriesvierkantjes ontdooien.
  • 3 Snij de banaan in de lengte in 2 en snij de verkregen helften nogmaals in de lengte in Snij dan in blokjes.
  • 4 Breek elke chocoladereep in 3 of 4 stukjes.
  • 5 Vul het bladerdeeg met wat banaan en chocolade.
  • 6 Bestrijk de rand met losgeklopt ei en vouw de vierkantjes tot driehoekjes toe. Je kunt ook met een ronde inox uitsteekring met grote diameter om rondjes uit het vierkant bladerdeeg te steken om maanvormige flapjes te krijgen.
  • 7 Bestrijk de bovenkant van de flapjes met losgeklopt ei en bak ze in 20 minuten af. Serveer met een bolletje ijs. (op de foto speculoosijs)

Banaan-chocolade verrassing is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Camembert met verrassing
Voorgerecht
Bekijk recept
Vanillevijgen op brandewijn
5 min
Bekijk recept
Vitaminebox - knapperig
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Roodbaars met parelcouscous en gepofte tomatensaus
2 uur-
Bekijk recept

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept