Franse kaasquiche

10
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de boter in blokjes. Zeef de bloem boven een kom. Voeg het zout en de blokjes boter toe en kneed met je vingertoppen tot kruimels. Voeg koud water toe en kneed snel tot een samenhangend deeg. Verpak het deeg in verhoudfolie en leg 30 min. in de koelkast.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200 ºC. Haal het deeg uit de koelkast, rol met de deegroller uit tot een ronde lap van 30 cm en bekleed de quichevorm hiermee.
  • 3 Snipper de ui. Verdeel de rozijnen en de ui over het deeg op de bodem van de vorm. Snijd de kazen in stukjes en leg op de bodem.
  • 4 Klop de eieren met de crème fraîche los, breng op smaak met peper en schenk over de kaas.
  • 5 Bak de quiche ca. 40 min in het midden van de oven goudbruin en gaar. Serveer warm of lauw.

Franse kaasquiche is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hartige kaasquiche met erwtjes
40 min-
Bekijk recept
Kaasquiche met tomaat
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasquiche met Provençaalse tomaten
1uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasquiche Met Provencaalse Tomaten
30-60 min -
Bekijk recept

Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse andijviestamppot met rookworst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept