Garnalencocktail met rode peper en komkommer

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd 2 plakjes van de komkommer en halveer ze. Snijd de rest van de komkommer met een kaasschaaf in lange linten. Snijd de rode peper in reepjes. Meng de komkommer, rode peper, het basilicum en beide soorten garnalen. Houd 4 grote cocktailgarnalen achter voor garnering.
  • 2 Klop een dressing van de sojasaus, oestersaus en sesamolie. Breng op smaak met limoensap. Schep om met het komkommermengsel en verdeel over de glazen. Rijg de halve plakjes komkommer met de achtergehouden cocktailgarnalen aan de prikkers en steek in de glazen.

Garnalencocktail met rode peper en komkommer is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail met grapefruit
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Garnalencocktail
10 min Voorgerecht
Bekijk recept