Crispy carpaccio

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de dressing, kaas en pijnboompitten uit de verpakking van de carpaccio in het bakje van de staafmixer. Rasp de Parmezaanse kaas en voeg samen met de mayonaise en het water toe aan het pijnboompittenmengsel. Pureer tot een dressing.
  • 2 Leg de helft van de rucola op de borden. Leg daarop een pappadum en verdeel de rest van de rucola erover.
  • 3 Leg de plakjes carpaccio erop en verdeel met een lepel de dressing erover in een streeppatroon. Halveer de bieslook en strooi over de carpaccio. Besprenkel met de olie en maal er zwarte peper over.

Crispy carpaccio is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Maisstamppot met paprika en boontjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept