Zoek
Noten-paddenstoelenbrood
4
10 min
Albert Heijn
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 vega noten-paddenstoelenbrood (Feestfavoriet)
20 g platte peterselie
1 bakje cressmint anijs (Feestfavoriet)
12½ g bieslook
1 persmandarijn
2 tl gedroogde dragon
80 g jonge bladsla met veldsla
1 el truffelolie
50 g Parmezaanse kaas
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bereid het noten-paddenstoelenbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Pluk ondertussen de blaadjes van de peterselie. Knip de cressmint los en snijd de bieslook in stukjes van 2 cm. Pers de mandarijn uit.
3
Meng de peterselie, cressmint, bieslook en dragon door de sla. Besprenkel met de truffelolie en het mandarijnsap en breng op smaak met peper.
4
Schaaf met een dunschiller krullen van de kaas boven de salade. Serveer het brood met de salade.
Noten-paddenstoelenbrood is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Brie-walnotentaartjes met honing
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min
Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min
Nagerecht
Bekijk recept