Chocolademousse

12
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breek de pure chocolade in stukjes in een hittebestendige kom die in een steelpan past. Breng een laag water aan de kook in een steelpan, zet de schaal met chocolade erop en laat smelten. Zorg dat het water de schaal niet raakt (au bain-marie).
  • 2 Meng in een kom de ricotta, crème fraîche en suiker met een mixer tot een egaal mengsel. Spatel de gesmolten chocolade erdoor tot een egale mousse. Hak de glühwein-chocolade in stukjes en schep door de mousse. Schep de mousse in een serveerschaal en zet minimaal 1 uur afgedekt in de koelkast. Garneer de mousse met de amandelen en serveer.

Chocolademousse is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept
KIT­KAT-M&M-taart
35 min Gebak
Bekijk recept
Chocolademousse met vanilleroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept