1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de courgette in de lengte in dunne plakken. Bestrijk ze met 3 el olie en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak ze in ca. 10 min. in het midden van de oven gaar.
2 Pers 2 limoenen uit en halveer de andere
2 Snijd de peper in reepjes. Verhit de boter in een steelpan. Bak de rode peper en de bosui 2 min. Voeg het limoensap toe.
3 Verhit de grillpan. Dep de zeebaars droog en bestrijk met de rest van de olie. Bestrooi met peper en zout en gril de vis in 6 min. gaar. Keer de laatste minuut. Gril de limoenhelften in de hoeken van de grillpan mee.
4 Leg de vis op een schaal en schenk de saus erover. Garneer met de courgette en de limoenhelften. Lekker met pandanrijst en groenten voor vis (schaal 400 g, versafdeling).
Gegrilde zeebaars met limoen is een recept van Albert Heijn