Bonbon van carpaccio met kruidensalade

8
10 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng de rucola met de peterselie en het basilicum. Meng er de vinaigrette, kaassnippers en pijnboompitten uit de verpakking van de carpaccio door.
  • 2 Leg 3 plakjes carpaccio op het werkblad en let hier 1/8 van de kruidensalade op. Vouw het vlees zo strak mogelijk over de sla heen en vorm een bolletje. Draai om. Maak zo nog 7 bonbons. Bestrooi met peper en zout.

Bonbon van carpaccio met kruidensalade is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Mozzarella met kruim van pijnboompitten en tomatenjam
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Eendenborstrolletjes met cassisconfituur
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene kruidensalade
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Tuinbonen-kruidensalade
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept

Carpaccio bonbons met truffelmayonaise
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Tongrolletjes met asperges
Bekijk recept
Zalmbonbons
80 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oesterzwambonbon met olijvenvinaigrette
15 min- Voorgerecht
Bekijk recept