Marokkaanse lamsbout

6
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Snijd de abrikozen in stukjes. Rasp de oranje schil van de sinaasappel en pers de vrucht uit. Doe de ui, knoflook, saffraan, ras el hanout en harissa in de slowcooker. Voeg het sinaasappelsap en de –rasp, honing, abrikozen, rozijnen en tomatenblokjes toe. Breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Voeg de lamsbout toe en schep om. Doe de deksel op de pan en laat op de hoge stand ca. 4 uur garen, tot het vlees uit elkaar valt. Trek het vlees met 2 vorken in plukjes uit elkaar en roer door de saus.

Marokkaanse lamsbout is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsbout met rozemarijn
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van lamsbout
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin met lam en witte saus met feta
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot met kweeperen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met kip en peterselie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse lamsspiesjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marokkaanse couscous-falafelschotel
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept