Carpacciorolletjes met rode portsaus

10
15 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd blaadjes tijm en naaldjes rozemarijn fijn. Doe de port met de tijm en rozemarijn in een steelpan, breng aan de kook en laat op hoog vuur in 8 min. inkoken tot een stroperige saus.
  • 2 Rol alle plakjes carpaccio losjes op en prik er 1 of 2 aan een vork. Leg op een grote schaal. Voeg gesneden paddenstoelen toe aan de saus en laat 4 min. op laag vuur garen. Roer regelmatig.
  • 3 Schenk saus in een kom en serveer als dip bij de carpaccio. Bestrooi deze met Parmezaanse kaas uit het carpacciopakket.

Carpacciorolletjes met rode portsaus is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde hertenbiefstuk met portsaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsschnitzel met portsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met specerijen-portsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Carpacciorolletjes Met Geroosterde Cherrytomaatjes
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept