Abdijpaté met mesclun en mini-champignons

4
20 min-
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit in een koekenpan 2 el olijfolie. Bak de champignons in 3-4 min. mooi bruin en beetgaar. Bestrooi met zout en peper naar smaak. Klop intussen een dressing van de jam en de resterende 3 el olijfolie.
  • 2 Halveer elke plak paté en leg op 4 borden. Verdeel er de sla, champignons, sjalot en tomaatjes over.
  • 3 Besprenkel met de frambozendressing en bestrooi met peper naar smaak.

Abdijpaté met mesclun en mini-champignons is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept