Varkensrollade met bieten-cranberrychutney

4
100 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de ui met de knoflook, port, mosterd, balsamicoazijn, suiker en het kaneelstokje in een pan en breng tegen de kook aan. Stoof 20 min. op laag vuur.
  • 2 Verwarm de oven voor tot 160 °C. Voeg de appel en cranberry’s toe aan de chutney en kook nog 10 min. op laag vuur. Schep de biet erdoor en laat afkoelen. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 3 Leg de rollade in de braadslede en braad 25 min. in de oven.
  • 4 Neem de rollade uit de oven en laat 10 min. onder aluminiumfolie rusten.
  • 5 Snijd in dunne plakken en serveer de chutney erbij.

Varkensrollade met bieten-cranberrychutney is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Cranberrychutney met uitjes en sinaasappel
45 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde zalm met bietjes-cranberrychutney
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cranberrychutney
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Varkensrollade met appelcompote
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met pastinaak-rucolastamppotje
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse rollade met tomaatjes en uien
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensrollade met kaneelappeltjes
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept