Gegrilde ossenhaas met groenepepertuinkersboter

4
50 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Prak met een vork de groene pepers en 1 el tuinkers door de zachte boter en meng dit met zout naar smaak. Schep de boter op een stuk vershoudfolie en rol op tot een snoepje. Laat de boter in ca. 30 min. in de koelkast opstijven.
  • 2 Bestrijk de ossenhaas met de olijfolie en bestrooi met peper en zout.
  • 3 Verhit de grillpan. Gril de ossenhaas in 2-3 min. per kant bruin en vanbinnen rosé of naar wens gaar. Neem het vlees uit de pan en laat in aluminiumfolie 5 min. rusten.
  • 4 Snijd de boter in plakjes. Leg de ossenhaas op 4 borden en verdeel de groenepeper-tuinkersboter erover. Bestrooi met de rest van de tuinkers.

Gegrilde ossenhaas met groenepepertuinkersboter is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker


Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept