Frisse salade met vegetarische wellington

4
35 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 220 ?C. Bak de wellingtons in de voorverwarmde oven in 15 min. goudbruin en gaar.
  • 2 Verhit in een koekenpan 1 el olijfolie. Schep de rode ui erdoor. Bak de uien 5 min. en neem de pan van het vuur. Rooster in een droge koekenpan de hazelnoten goudbruin en schud ze op een bord.
  • 3 Boen de citroen schoon en rasp de gele schil eraf. Pers 1½ el sap uit de citroen. Klop een dressing van de yoghurt, het citroensap, de knoflook en zout en peper naar smaak.
  • 4 Verdeel de slamix over 4 borden. Lepel de dressing over de salade en bestrooi met de hazelnoten en de citroenrasp. Leg de wellingtons op de salade en verdeel de lauwwarme uienpartjes erover.

Frisse salade met vegetarische wellington is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Wellington van rundergehakt
1u25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt Wellington
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm Wellington
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rollade Wellington
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept