Gepocheerde peer met witte wijn en vanille

4
30 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de peren, halveer ze, verwijder het klokhuis, maar laat het steeltje eraan zitten. Breng de peren met de wijn, suiker, steranijs, water, het vanillestokje en kaneelstokje tegen de kook.
  • 2 Kook de peren op laag vuur 15 min. zachtjes, tot ze gaar en glazig zijn. Laat de peren in het pocheervocht afkoelen.

Gepocheerde peer met witte wijn en vanille is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Ananasjam met limoen en vanille
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Triffles-minuut met aardbeien en kiwi’s
Nagerecht
Bekijk recept

Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde peer met honing en gorgonzola
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gepocheerde gamba's, sla en mayonaise van koolzaadolie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept