1 Kook de aardappeltjes en spruitjes in water met zout 8 min. Giet ze af en laat afkoelen. Verwarm intussen de oven voor tot 220 °C. Meng de champignons met het citroensap.
2 Halveer eventuele grote aardappeltjes en spruiten. Meng de aardappeltjes en spruitjes met de sjalotten en olijfolie. Spreid de aardappeltjes en groenten uit op de bakplaat en bestrooi met zout en peper naar smaak.
3 Rooster de aardappeltjes en groenten in de voorverwarmde oven in 20-25 min. beetgaar. Schep de aardappeltjes en groenten halverwege een keer om. Verdeel 5 min. voor het einde van de oventijd de champignons erover.
4 Schep de aardappeltjes en groenten op een schaal en bestrooi met de granaatappelpitjes en peterselie.
Geroosterde spruitjes en rosevalaardappeltjes is een recept van Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Hartige taart met boerenkool & maaltijdsalade met boerenkool en hertenbiefstuk