Stengels met tomatenhummus

4
30 min-
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rooster in een droge koekenpan het sesamzaad en schud op een bord. Pureer met de staafmixer de witte bonen, knoflook, komijn en tomaten met de olie tot een smeuïge hummus.
  • 2 Maak de stengels bleekselderij aan de onderkant los. Snijd de onderkant recht af en laat aan de andere kant de mooie blaadjes aan de stengels. Was en droog de bleekselderij.
  • 3 Meng de helft van de koriander met peper naar smaak door de hummus. Schep de hummus in de stengels en leg ze op een mooie schaal. Bestrooi met de rest van de koriander en het sesamzaad.

Stengels met tomatenhummus is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker


Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bleekselderij-kaassoep met walnotencrostini
20 min Voorgerecht
Bekijk recept