Friszoete couscoussalade met amandel en munt

4
20 min-
Lunchgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil eraf en pers de vrucht uit.
  • 2 Roer de couscous met een vork los. Schep het limoensap, de -rasp, olijfolie en gembersiroop erdoor en laat afkoelen.
  • 3 Snijd de onderen bovenkant van de sinaasappel. Leg de sinaasappel op de snijkant op de plank. Snijd met een scherp mes langs de schil van de sinaasappel en het vruchtvlees. Snijd de partjes tussen de vliesjes uit en snijd in stukjes.
  • 4 Meng de sinaasappel, olijven, amandelen en munt door de couscous. Breng de salade op smaak met peper en een beetje zout.

Friszoete couscoussalade met amandel en munt is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romatomaten met munt
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Ovenchili
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelcrumble
20 min Gebak
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitsalade met kaneelsiroop
15 min
Bekijk recept