Warme marshmallows met karamelijs en pecannoten

4
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet de ovengrill aan. Leg de helft van de koekjes op een met bakpapier beklede bakplaat met de chocoladekant naar boven. Leg op elk koekje 1 marshmallow. Rooster ca. 2 min. vlak onder de hete grill in de oven. Neem de marshmallows uit de oven als ze goudbruin kleuren. Leg de andere koekjes erop, met de chocoladekant naar beneden.
  • 2 Leg de koekjes op schaaltjes. Hak de pecannoten grof. Schep een bolletje ijs naast de koekjes, bestrooi met de noten en serveer.

Warme marshmallows met karamelijs en pecannoten is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bananenpannenkoekjes met pecannoten
25 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept

Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Roomrijstpudding met warme kersensaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept