Bloemkool- en broccoliroosjes

4
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de bloemkool en broccoli in roosjes. Breng een pan water met eventueel zout aan de kook en kook de groenten 3 min. Giet af en laat uitlekken.
  • 2 Snijd ondertussen de ui in halve ringen. Meng de panko met de tijm, peper en eventueel zout. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten 4 min. op laag vuur goudbruin. Laat afkoelen op een bord en hak grof.
  • 3 Doe de groenten in de ovenschaal en verdeel de kruidenpanko erover. Doe de boter in klontjes erop en bak in ca. 20 min. in de oven goudbruin. Bestrooi met de hazelnoten.

Bloemkool- en broccoliroosjes is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broccoli en wortel met gember-chilisaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkool met Vacherin Mont d´or
5 min Bijgerecht
Bekijk recept