Ananascarpaccio met tropisch fruit en sorbetijs

4
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de kiwano en de pitahaya doormidden. Schep met een lepel het vruchtvlees uit de vruchten en snijd het vruchtvlees van de pitahaya in blokjes van een ½ cm. Of pel de pitahaya als een banaan, dat snijdt nog makkelijker.
  • 2 Verdeel de ananas dakpansgewijs over de borden en schep een bolletje ijs in het midden. Verdeel de blokjes kiwano en pitahaya erover en garneer met de blauwe bessen en zonnebloempitten uit de verpakking. De rode bessen en vanillesaus uit de verpakking worden niet gebruikt.

Ananascarpaccio met tropisch fruit en sorbetijs is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Meringues met mango en pistachenootjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Avocado met mango
5 min - Nagerecht
Bekijk recept
Frambozensgroppino
5 min
Bekijk recept

Ananascarpaccio met citroensorbet en muntsuiker
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Ananascarpaccio met notenijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Ananascarpaccio met muntsuiker
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Ananascarpaccio met citroensorbet en muntsuiker
15 min Nagerecht
Bekijk recept