Eieren met mildpittige currysaus en rijst

2
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook ondertussen de eieren in 7 min. bijna hard. Laat de eieren schrikken onder koud stromend water. Pel en halveer ze.
  • 2 Snijd ondertussen de knoflook fijn en de tomaten in partjes. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de tomaten, sperziebonen, woksaus en het water toe en breng aan de kook. Laat 8 min. op laag vuur met de deksel op de pan stoven.
  • 3 Snijd ondertussen de koriander grof. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het amandelschaafsel in 3 min. goudbruin. Neem uit de pan en laat afkoelen op een bord. Verdeel de rijst over diepe borden en schep de curry op de rijst. Leg op elk bord de halve eieren. Bestrooi met de koriander en het amandelschaafsel.

Eieren met mildpittige currysaus en rijst is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept
Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde eieren in een nestje van tomaten
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept