Zoek
Visbordje met homemade remouladesaus
4
10 min
Albert Heijn
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 el kappertjes
10 g platte peterselie (bakje á 20 gram)
4 el mayonaise
4 el crème fraîche
1 tl dijonmosterd
1 el augurkenblokjes
8 sneetjes wit brood
100 g sockeye zalm
125 g gerookte forelfilet
100 g Hollandse garnalen
Bereiding
1
Snijd de kappertjes en de peterselie fijn. Meng met de mayonaise, crème fraîche, mosterd en augurkenblokjes tot een saus.
2
Snijd de korsten van het brood en rooster in de broodrooster. Snijd de toast diagonaal doormidden.
3
Verdeel de zalmplakjes, forelfilet en Hollandse garnalen over de borden. Serveer met de remouladesaus en toast.
Visbordje met homemade remouladesaus is een recept van
Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Tartaar met remouladesaus en groenteroerbak
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekkerbekjes met remouladesaus
30 min-
Bekijk recept
Gegrilde noordzeetong met remouladesaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met ovenfriet
35 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visbordje
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept