Zalmrolletjes met een salade van krieltjes en venkel

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de krieltjes in vieren. Kook ze in een ruime pan water in 10 min. gaar. Snijd ondertussen de bosui in dunne ringetjes en de dille grof. Meng de bosui, dille en de helft van de mierikswortel door de yoghurt.
  • 2 Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges. Kook de asperges samen met de kwarteleitjes in ca. 3 min. gaar. Giet af, laat de asperges uitlekken en afkoelen. Laat de kwarteleitjes schrikken onder koud stromend water.
  • 3 Snijd de stelen en een stukje van de onderkant van de venkelknollen. Halveer de knollen in de lengte, verwijder de harde kern en snijd in flinterdunne plakjes.
  • 4 Bestrijk de zalmplakjes aan 1 kant met de rest van de mierikswortel. Wikkel een paar plakjes zalm om 2 à 3 asperges tegelijk. Maak op deze manier 2 zalmrolletjes per persoon van alle zalm en alle asperges.
  • 5 Giet de krieltjes af. Pel de kwarteleitjes en halveer ze. Meng de krieltjes met de venkel en de yoghurtdressing. Leg de kwarteleitjes op de salade en strooi de kappertjes erover. Serveer de zalmrolletjes met de salade.

Zalmrolletjes met een salade van krieltjes en venkel is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalmrolletjes
Snack
Bekijk recept
Zalmrolletjes met limoenricotta
10 min Snack
Bekijk recept
Snelle zalmmousse
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
3 x vis voorgerecht
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept