Salade met peer, serranoham en manchego

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de doperwten ca. 8 min. in ruim kokend water. Giet af. Snijd ondertussen de onderkant van de kroppen romainesla. Haal de blaadjes los en meng ze met de doperwten.
  • 2 Pers de sinaasappel uit. Meng het sap met de mosterd en de olie in een grote kom en meng met de slablaadjes en de doperwten. Schil de peren, verwijder het klokhuis en snijd de parten in plakjes. Snijd de ham in repen. Schaaf de kaas in flinters. Verdeel de peer, ham, kaas en noten over de salade.

Salade met peer, serranoham en manchego is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Spaanse aardappeltortilla en spinazie a la crème
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tortilla's met tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Trio van gegrilde oesters
30 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept