Komkommersoep met garnalen

4
10 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de komkommer, snijd over de lengte doormidden en verwijder met een lepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Snipper de sjalotten. Verhit de olie en fruit de sjalotten. Voeg de komkommer en bouillon toe en breng aan de kook. Laat op laag vuur 5 min. koken.
  • 2 Snijd ondertussen de helft van de muntblaadjes fijn. Neem de pan van het vuur en voeg de muntblaadjes toe. Meng de helft van de crème fraîche erdoor. Pureer de soep met de staafmixer of in de keukenmachine. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 3 Verdeel over de borden, verdeel de rest van de crème fraîche over de borden en verdeel de garnalen erover. Garneer met de rest van de muntblaadjes.

Komkommersoep met garnalen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Koude komkommersoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gekoelde komkommersoep
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Komkommersoep met tuinkers
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Komkommersoep met rauwe ham
40 min Voorgerecht
Bekijk recept