Rucola-tuinboonstamppot met runderchipolata

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de chipolataworstjes op kamertemperatuur komen. Snijd de ui in grove stukken. Kook ze samen met de aardappelen in ruim water in 15 min. gaar. Voeg de laatste 5 min. de tuinbonen toe.
  • 2 Snijd ondertussen de gedroogde tomaten in kleine stukjes. Ris de blaadjes van de takjes tijm. Verhit de grillpan en gril de chipolataworstjes in 8 min. gaar. Keer regelmatig. Verwarm de melk in een steelpan op laag vuur. Giet de aardappelen en tuinbonen af. Voeg de warme melk en boter toe en stamp fijn met de pureestamper. Schep de rucola, tijm en zongedroogde tomaatjes erdoorheen. Verdeel de stamppot over de borden en serveer met de chipolataworstjes.

Rucola-tuinboonstamppot met runderchipolata is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Cassoulet (Franse stoofschotel) met kip, worst en limabonen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met worstjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip-worstspiesjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse bonengratin
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept