1 Laat de chipolataworstjes op kamertemperatuur komen. Snijd de ui in grove stukken. Kook ze samen met de aardappelen in ruim water in 15 min. gaar. Voeg de laatste 5 min. de tuinbonen toe.
2 Snijd ondertussen de gedroogde tomaten in kleine stukjes. Ris de blaadjes van de takjes tijm. Verhit de grillpan en gril de chipolataworstjes in 8 min. gaar. Keer regelmatig. Verwarm de melk in een steelpan op laag vuur. Giet de aardappelen en tuinbonen af. Voeg de warme melk en boter toe en stamp fijn met de pureestamper. Schep de rucola, tijm en zongedroogde tomaatjes erdoorheen. Verdeel de stamppot over de borden en serveer met de chipolataworstjes.
Rucola-tuinboonstamppot met runderchipolata is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Cassoulet (Franse stoofschotel) met kip, worst en limabonen