Glutenvrij platbrood met doperwtenspread

8
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de broodmix, yoghurt, bakpoeder, venkelzaad en het zout in een kom en meng met de hand tot een samenhangend deeg. Verdeel in 8 porties en vorm er platte broodjes van. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de broodjes in delen in ca. 3 min. knapperig en goudbruin. Keer om en besprenkel met de olijfolie. Gril nog ca. 3 min.
  • 2 Maak ondertussen de spread. Doe de erwten in een kom en giet er kokend water over. Doe in een vergiet en laat uitlekken. Verwijder de harde stelen van de waterkers. Doe de erwten, de waterkers, de feta en de extra vierge olijfolie in een hoge beker en pureer met de staafmixer tot een spread. Serveer het platbrood met de spread in een brede schaal en bestrooi met de rest van de waterkers.

Glutenvrij platbrood met doperwtenspread is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Paascupcakes
30 min-
Bekijk recept
Glutenvrij kaas-kruidenbrood
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Boekweitpannenkoekjes met appel en pistachenoten
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Makkelijk glutenvrij brood
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept