1 Boen de aardappelen schoon en snijd in blokjes van 2 cm. Bestrooi de ongeschilde aardappelblokjes met de picadillo. Verhit de olie in de gewone koekenpan en bak de aardappelen op middelhoog vuur in 25 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om.
2 Maak ondertussen de ui schoon, snipper en doe in een kom. Schenk er zoveel kokend water over tot de ui onderstaat en laat even staan. Was de tomaten en snijd in kwarten. Laat de paprika’s uitlekken en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm. Giet de ui af en meng met de tomaat en paprika tot een salsa.
3 Meng de varkensreepjes met de cajun kruidenmix. Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag zonder olie of boter en bak de varkensreepjes in 6 min. op hoog vuur gaar. Schep regelmatig om.
4 Doe ondertussen de mais in een vergiet of zeef en spoel af onder koud stromend water. Laat goed uitlekken. Haal de blaadjes van de sla los, was en droog ze.
5 Verdeel de salsa, mais, sla, aardappelen en het vlees over aparte schalen en zet op tafel. Zo kan iedereen zijn eigen slawrap vullen.
Kleurrijke slawraps met magere varkensreepjes is een recept van Albert Heijn