Indiaas gekruide vis en tomaatjes uit de oven

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Breng een ruime pan water met eventueel zout aan de kook. Voeg als het water kookt de rijst toe. Breng opnieuw aan de kook en kook in 10 min. gaar. Draai het vuur uit, giet de rijst af, doe terug in de pan en laat met de deksel erop staan tot gebruik.
  • 2 Maak ondertussen de ui en knoflook schoon. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een koekenpan en bak de prei en ui 5 min. op laag vuur. Was ondertussen de tomaten en snijd in partjes. Voeg de tomaat, knoflook en eventueel zout toe aan de prei, roer door en bak 3 min. mee. Verdeel over de bodem van de ovenschaal. Bestrooi de visfilet rondom met de vadouvan en eventueel zout en leg op de groenten. Schenk de kokosmelk erover en dek de schaal af met aluminiumfolie. Gaar ca. 20 min. onder in de oven.
  • 3 Was ondertussen de selderij en snijd fijn. Schep de rijst om met de broccolirijst. Neem de ovenschaal uit de oven en verwijder voorzichtig de folie. Verdeel de rijst over diepe borden en verdeel de vis, groenten en kokossaus erover. Bestrooi met de selderij.

Indiaas gekruide vis en tomaatjes uit de oven is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Tomaat en courgette uit de oven
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelbeignets uit de oven
50 min
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept

Milde vissoep op z'n Indiaas
15 min-
Bekijk recept
Indiase visspiesen met naanbrood
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiaas ijs met kardemom
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Lamsschnitzels in yoghurt-sinaasappelmarinade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept