Gegrilde varkenshaas met BBQ-rub

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

> 1. Steek de barbecue aan. Meng voor de rub de gerookte-paprikapoeder met de cayennepeper, gemalen komijn, het selderiezout en de basterdsuiker. Bestrooi de varkenshaasjes met de rub en wrijf het vlees er rondom mee in. Gril het vlees 5 min. op de barbecue. Keer regelmatig. Leg het vlees in de aluminium schaal en zet op een medium heet deel van de barbecue. Doop een bakkwast in de barbecuesaus en bestrijk de varkenshaas er rondom mee. Herhaal dit gedurende 20 min. elke 3-4 min., tot de varkenshaas bijna gaar is. Neem het vlees van de barbecue en laat 5 min. rusten. Snijd in plakken en serveer.

Gegrilde varkenshaas met BBQ-rub is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gerookte tofu met naan en muhammara
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsbout gemarineerd met koffie
1 uur-
Bekijk recept
Gebraden rosbief met 'n krokant korstje
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Picanha met kruidenrub
45 min Bijgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept