Jasmijnrijst met pittige gele viscurry

2
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de knoflook fijn. Schil de gember en snijd fijn.
  • 2 Verhit de olie in een hapjespan en fruit de currypasta, knoflook en gember 2 min. op laag vuur. Voeg de kokosmelk toe, breng aan de kook en laat op laag vuur 10 min. stoven met de deksel op de pan.
  • 3 Snijd ondertussen de paksoi in stukken. Voeg na 3 min. de peultjes en het lichte deel van de paksoi toe aan de currysaus. Snijd ondertussen de kabeljauwfilet in stukken van 2 cm en voeg de laatste 4 min. toe.
  • 4 Neem de pan van het vuur en schep de rest van de paksoi erdoor. Breng eventueel op smaak met zout. Verdeel de rijst over diepe borden en schep de curry erop.

Jasmijnrijst met pittige gele viscurry is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Romige viscurry
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode viscurry met grapefruit en koriander uit het gourmetpannetje
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Viscurry
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase viscurry met kikkererwten en spinazie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Oosterse kipfilet met sinaasappelchutney
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ackee and saltfish
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nasi goreng met kalkoen
Bekijk recept
Peultjes met rundvleesreepjes en Thaise dressing
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept