Glutenvrije ravioli met spinazie, room en citroen

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een ruime pan water voor de ravioli aan de kook. Snipper ondertussen de ui en snijd de knoflook fijn.
  • 2 Verhit de olie in een wok en fruit de ui 4 min. Houd 1 flinke hand spinazie achter. Zet het vuur hoger en voeg eerst de knoflook en dan meteen de spinazie in delen toe. Roerbak 2 min. tot de spinazie is geslonken. Laat de spinazie uitlekken in een zeef.
  • 3 Doe de geroerbakte spinazie in een hoge beker en voeg de kookroom toe. Pureer met de staafmixer tot een saus.
  • 4 Kook de ravioli in 4 min. beetgaar. Giet af en verdeel over 4 kommen of diepe borden. Schep de achtergehouden spinazie door de saus en de saus op de ravioli. Rasp de gele schil van de citroen boven de pasta, schaaf de kaas erover en serveer.

Glutenvrije ravioli met spinazie, room en citroen is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Glutenvrije appelkruimeltaart
25 min Gebak
Bekijk recept
Glutenvrije cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Carrot cake
Nagerecht
Bekijk recept
Kruidenballetjes met kurkuma
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept