1 Breng een ruime pan water voor de ravioli aan de kook. Snipper ondertussen de ui en snijd de knoflook fijn.
2 Verhit de olie in een wok en fruit de ui 4 min. Houd 1 flinke hand spinazie achter. Zet het vuur hoger en voeg eerst de knoflook en dan meteen de spinazie in delen toe. Roerbak 2 min. tot de spinazie is geslonken. Laat de spinazie uitlekken in een zeef.
3 Doe de geroerbakte spinazie in een hoge beker en voeg de kookroom toe. Pureer met de staafmixer tot een saus.
4 Kook de ravioli in 4 min. beetgaar. Giet af en verdeel over 4 kommen of diepe borden. Schep de achtergehouden spinazie door de saus en de saus op de ravioli. Rasp de gele schil van de citroen boven de pasta, schaaf de kaas erover en serveer.
Glutenvrije ravioli met spinazie, room en citroen is een recept van Albert Heijn