1 Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat ondertussen het deeg bijna ontdooien. Dit duurt ca. 10 min.Leg steeds 2 plakjes bladerdeeg iets overlappend naast elkaar en druk vast. Halveer deze brede deegrepen in de lengte, zodat je smallere deegrepen krijgt.
2 Splits het ei (het eiwit wordt niet gebruikt). Roer de eidooier los en bestrijk hier de helft van de deegrepen mee. Rasp de geitenkaas, meng met het komijnzaad en strooi over het deeg met ei. Snijd van het deeg met kaas soepstengels en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
3 Bestrijk de overige deegrepen met de sambal en bedek met sesamzaadjes. Snijd ook hieruit weer soepstengels en leg ze op een tweede met bakpapier beklede bakplaat. Bak de stengels ca. 12 min. in de oven. Verwissel de platen halverwege de baktijd.
Soepstengels met toppings is een recept van Albert Heijn