Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de kabeljauwfilets ontdooien.
  • 2 Verwarm de oven voor op 180 ºC. Dep de kabeljauwfilets droog, bestrooi met peper en snijd in stukken van 2 cm. Meng met de zalmblokjes. Verhit de olie in een wok of hapjespan en laat de spinazie in delen in 5 min. slinken op laag vuur.
  • 3 Snijd ondertussen de dille fijn. Voeg de kookroom en dille toe aan de spinazie en laat 1 min. koken. Neem van het vuur en pureer met de staafmixer.
  • 4 Bedek de ovenschaal met 1Š⁄3Œ van de spinazie-dillesaus, 1Š⁄3Œ van de lasagnebladen,Œ 1/3 van de zeekraal en 1Š⁄3Œ van de kabeljauw. Maak zo nog 2 lagen. Bedek de laatste laag met geitenkaas. Bak de lasagne in de oven in ca. 45 min. gaar.

Vislasagne met kabeljauw, gerookte zalm en spinazie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Vislasagne met prei
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika-vislasagne
30 min-
Bekijk recept
VISLASAGNE
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vislasagne
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept