Couscous met Thaise groenten en curryburger

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de couscous in een kom en schenk het water erover. Dek af en laat 10 min. staan.
  • 2 Verhit ondertussen de helft van de olie in een koekenpan met antiaanbaklaag en bak hierin de curryburgers 5 min. per kant op laag vuur.
  • 3 Halveer ondertussen de limoen en pers de vrucht uit. Meng in een kom de plantaardige variatie op yoghurt met het limoensap.
  • 4 Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pompoenpitten in 2 min. op middelhoog vuur goudbruin.
  • 5 Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok of hapjespan, voeg de wokgroente toe en roerbak 5 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 6 Roer de couscous los met een vork en meng met de wokgroente.
  • 7 Verdeel de groentecouscous en burgers over de borden. Serveer met de plantaardige variatie op yoghurt en bestrooi met de pompoenpitten.

Couscous met Thaise groenten en curryburger is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker


Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept