Broccolicouscous met spinazie-kaasrondo's (advertorial)

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de couscous en broccolirijst in een schaal met eventueel zout en schenk er het kokende water over. Roer door en laat 10 min. staan.
  • 2 Verhit ondertussen ¼ van de olie in een grote koekenpan en bak de spinazie-kaasrondo’s 8-10 min. op middelhoog vuur.
  • 3 Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster het amandelschaafsel in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Halveer de cherrytomaten. Verhit 1/4 el olie in de koekenpan en bak de tomaatjes 5 min. op de snijkant.
  • 4 Snijd voor de dressing de sjalot en peterselie fijn. Meng met de kappertjes, 1 el kappertjesvocht (per 4 personen), de mosterd, de rest van de olie, peper en eventueel zout.
  • 5 Roer de couscous en broccolirijst los en meng met de dressing en tomaatjes. Bestrooi met het amandelschaafsel en serveer met de spinazie-kaasrondo’s.

Broccolicouscous met spinazie-kaasrondo's (advertorial) is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)
20 min Snack
Bekijk recept
Soja-cashew-kipspiesjes met groene roerbak en rijst (advertorial)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnburger van zoete aardappel en tuinerwten met kerrie (advertorial)
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Winterse koffie (advertorial)
20 min
Bekijk recept

Broccolicouscous met witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde kip met kaneel en pruimen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met broccoli en asperges
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamscarré met rozenblaadjes
90 min Hoofdgerecht
Bekijk recept