1 Doe de couscous en broccolirijst in een schaal met eventueel zout en schenk er het kokende water over. Roer door en laat 10 min. staan.
2 Verhit ondertussen ¼ van de olie in een grote koekenpan en bak de spinazie-kaasrondo’s 8-10 min. op middelhoog vuur.
3 Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster het amandelschaafsel in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord. Halveer de cherrytomaten. Verhit 1/4 el olie in de koekenpan en bak de tomaatjes 5 min. op de snijkant.
4 Snijd voor de dressing de sjalot en peterselie fijn. Meng met de kappertjes, 1 el kappertjesvocht (per 4 personen), de mosterd, de rest van de olie, peper en eventueel zout.
5 Roer de couscous en broccolirijst los en meng met de dressing en tomaatjes. Bestrooi met het amandelschaafsel en serveer met de spinazie-kaasrondo’s.
Broccolicouscous met spinazie-kaasrondo's (advertorial) is een recept van Albert Heijn
Dit vind je misschien ook lekker
Borrelplank met kipcervelaat van Stegeman (advertorial)