566 recepten met aardbei
1 eiwit 1 braambes 1 schijfje citroen 1 aardbei 4 cl vers citroensap 3,5 cl Uppercut Dry Gin 1 cl Elixir d’Anvers 3 cl Green Jasmin tea sirop ijsblokjes1. Doe alle ingrediënten in een met ijs gevulde Boston shaker en shake krachtig. 2. Zeef de cockta... bekijk recept »
250 g aardbeien 1 eetlepel gemalen kokos 1 fles smoothie met aardbei en yoghurt (500 ml) 4 bolletjes slagroomijs (200 g)1. Aardbeien schoonmaken en aan elke satéprikker 2 aardbeien spiesen. Kokos op bord strooien en aardbeiprikkers er... bekijk recept »
50 gr boter, gesmolten250 gr bloem60 gr suiker1/2 zakje bakpoeder 1 zakje vanillesuikerSnufje zout2 eieren150 ml melk150 gr aardbeien, in stukjesVerwarm de oven voor op 200 graden. Zeef de bloem boven een grote kom. Voeg de suiker, bakpoeder, vanille... bekijk recept »
6 eieren (biologisch) 200 g witte basterdsuiker 4 zakjes vanillesuiker (pakje 10 zakjes) 50 g cacaopoeder 1 bak aardbeien (voordeelverpakking 500 g) 2 bekers slagroom (a 250 ml) 2 tabletten chocolade puur (a 100 g... bekijk recept »
8 frambozen (bakje 125 g) 8 kersen zonder steeltje 4 aarbeien 600 ml water met perziksmaak1. Leg in de vakjes van een ijsblokjeshouder telkens 1 framboos of 1 kers. Vul de vakjes af met water en bevries ze in de diepvries. 2. Doe in elk ... bekijk recept »
4 el Bonne Maman aardbei confiture (pot 370 g) 1 el roomboter 4 vrije uitloop eieren maat M 125 g witte basterdsuiker 1 el poedersuiker 4 soufflévormpjes (inhoud 150 ml) 1 mixer1. Verwarm de oven voor tot 200 °C. Vet de vormpjes in m... bekijk recept »
3 eetlepels biogarde kwark naturel (bakje 450 g) 2 eetlepels krokante muesli (appel-rozijnen (pak 500 g)) aardbeien1. Schep 3 grote el Biogarde kwark in een schaal. Verdeel er 2 el krokante appel-rozijnen muesli over en een flinke hand ... bekijk recept »
10 blaadjes gelatine 500 g kwark aardbei 0% (beker) 2 el suiker 6 el kraanwater (kokend) 150 g cruesli balans rode vruchten (pak à 300 g) 300 g zomerfruit (bak, diepvries)1. Laat de blaadjes gelatine in ruim koud water e... bekijk recept »
50 g boter (in blokjes) 50 g bloem 2 eieren 125 ml slagroom 2 el suiker 250 g aardbeien 1 tl gemberpoeder poedersuiker (om te bestrooien)1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Breng in een pan 100 ml water met een mespunt zout aan... bekijk recept »
375 ml slagroom 250 ml gecondenseerde melk 250 g frambozen (diepvries, ontdooid) 4 meringues aardbei (AH Feestfavoriet) 2 takjes munt 125 g verse frambozen1. Doe de slagroom en gecondenseerde melk in een kom en klop het mengsel me... bekijk recept »