1000 recepten met appel
2 appel 2 eieren 1. Appels karameliseren2. Muffins zoals normaal bereiden3. Chocolade zowel binnenin als bovenop muffin bekijk recept »
350 g bloem 1 eetlepel gistpoeder 50 g suiker 1 eetlepel suiker 30 g Solo 1 Granny Smith appel 1 dl melk 1 ei 2 koffielepels kaneelpoeder 1. Meng de bloem, de gist, de 50 g suiker en het kaneelpoeder en kneed er de Solo door.2. Schil en snipper d... bekijk recept »
100 g Maïzena 100 g bloem 4 dl melk 2 eetlepels rum 2 appelen 4 eetlepels Solo Vloeibaar plus om te bakken 8 eetlepels suiker 15 cl light room 50 g Solo 4 eieren 1. Meng de maïzena met de bloem, de melk, de eieren en de rum tot een glad pannenko... bekijk recept »
1 sinaasappel 3 appels 1 mango sap van 1 citroen 5 eetl rozijnen 100 g bloem 75 g zeer koude boter 50 g rietsuiker 4 eetl rietsuiker 1 zakje vanillesuiker 80 g speculaas 70 g chocoladeparels 1 koffielepel kaneel 1 snuifje zout1. Voorbereiding:... bekijk recept »
275 g Bloem 110 g witte suiker 165 g koude solo 1 snuifje zout 2 eieren 1 eetlepel geraspte appelsienschil 225 g Cranberrys 570 g appel in achtel gesneden 1 teelepel kaneel 2 eetlepel paneermeel 60 g suiker1. Maak een deeg in een kom ,de bloem en... bekijk recept »
350 gram suiker 350 gram boter 3 pakjes vanillesuiker 5 eieren 4 jonagold appelen 10 cl water 500 gram zelfrijzende bloem 1. Smelt de boter en zeef de bloem met de suiker en vanillesuiker bij de gesmolten boter.2. daarna de 5 eierdooiers en mengen.... bekijk recept »
3 appelen (Granni Smith of Golden) 2 bananen 70 gr melkerijboter (kamertemperatuur) 150 gr bloem 100 gr chocoladecallets (bolletjes) 100 gr amandelpoeder 100 gr suiker1. Schil de appelen en verwijder het klokhuis en snij in blokjes van 1 cm. Snij... bekijk recept »
2 appels 2 peren roomijs1. Snijd het fruit in stukken en schik in een ovenschotel. Meng de ingrediënten voor de crumble met de hand tot een kruimelige massa. Leg een flinke laag crumble op het fruit, en zet de schaal gedurende ongeveer 30 minuten i... bekijk recept »
1 rol bladerdeeg 320 gr speculoos 4 dl room 2 appels 2 kl suiker abrikozenconfituur 1 eidooier 1. Maal de speculoos fijn tot poeder en doe deze in een kom. 2. Doe er de room bij en klop tot een geheel. 3. Leg het bladerdeeg in een taartvorm (ingeve... bekijk recept »
sap en zeste van 2 sinaasappels 120 g poedersuiker 400 g bladerdeeg 4 appelen 60 g boter 1 eierdooier 1. Doe de zeste en het sinaasappelsap in een pan, voeg er 20 g suiker aan toe en konfijt ze 20 min op zacht vuur. Laat uitlekken. Bekleed 4 taart... bekijk recept »