327 recepten met bramen
200 g druiven 150 g geitenkaas 3 eetl olie 2 eetl citroensap 2 eetl gepelde walnoten 1 peer 1 krop sla 1 eetl honing peper en zout naar smaak Verdeel de sla, druiven, de partjes peer, de noten en de blokjes kaas over de borden bekijk recept »
1 sinaasappel, schoongeboend250 gram zelfrijzend bakmeel100 gram witte basterdsuiker2 zakjes vanillesuiker2 eieren75 milliliter olijfolie2 eetlepels bloem1 pot sinaasappel-mangomarmelade of aardbeienbramenjam100 gram bramen1 eetlepel balsamicoazijnpo... bekijk recept »
1. Roer 400 ml yoghurt met 125 gram witte basterdsuiker of kristalsuiker goed door elkaar. Schep er 200 gram gepureerde bramen en 1 eetlepel gehakte munt erdoor. Vul de vormpjes en vries in. bekijk recept »
1. Smelt 60 gram gehakte pure chocolade, 1 eetlepel cacaopoeder en 60 ml slagroom met 1 eetlepel blanke schenkstroop of honing au bain-marie en roer goed. Laat de chocolade iets afkoelen en roer er 300 ml yoghurt door. Meng in een andere kom 300 ml y... bekijk recept »
2 basisrecept meringue (zoek 'basisrecept meringue' op website)1 eetlepel cacaopoeder extra voor bestuiven300 gram bosvruchten1 eetlepel honing500 milliliter slagroom2 eetlepels witte basterdsuiker of poedersuiker250 gram pure chocolade, in ... bekijk recept »
Voor het deeg:300 gram bloem extra om te bestuiven100 gram suiker50 gram koude boter, in kleine blokjes2 eieren, losgekloptvoor de vulling:500 gram bramen en blauwe bessen extra om te garneren100 gram suiker1 eetlepels maizenavershoudfolielage taar... bekijk recept »
350 gr frambozen 150 gr mascarpone of volle kwark 1 1/2 dl slagroom of crème fraîche 75 gr poedersuiker 150 gr bramen 150 gr bosbessen enkele blaadjes munt ter garnering 1. Pureer de frambozen in de keukenmachine of met de staafmixer. Voeg de masca... bekijk recept »
75 g bramen 0.25 tl 0.25 kaneelpoeder 0.5 tl 0.5 (acacia) honing 0.5 sneetje donker roggebrood 1 el 1 havermout 1 el 1 geschaafde amandelen 1 tl Becel Original (vloeibaar) 0.5 tl 0.5 poedersuiker extra nodig: 2 lage ovenschaaltjes ø ca. 10 cm1. Ve... bekijk recept »
4 bitterkoekjes 1 bekertje crème fraiche 1 doosje bramen (diepvries) 2 eieren 2 el witte basterdsuiker 1 zakje vanillesuiker 2 el gezeefde bloem 1. Verwarm de oven voor op 175 °C. Leg in elk ovenschaaltje een bitterkoekje. Verdeel de bevroren brame... bekijk recept »
1 citroen 100 g volkorenmeel 80 g Becel Bakken & Braden, op kamertemperatuur 60 g suiker 1 tl 1 bakpoeder 1.5 ei, waarvan 0.5 ei losgeklopt 35 g magere kwark 75 g kleine bramen extra nodig: mixer, mini-muffin bakvormpjes en 16 papieren mini-muffin... bekijk recept »